În cadrul cursurilor de tragere RPG, cursanții sunt pregătiți pentru a dobândi permisul de armă, conform Legii 295/2004, republicată, privind regimul armelor şi muniţiilor.
Cursurile sunt atât practice, cât și teoretice și au ca scop învățarea reguulilor de siguranță pentru mînuirea armelor și pentru folosirea lor în mod legal.

În ce constă acest curs?

Conform Legii, cursurile se vor desfășura pe poligon autorizat, cu arme cu golnț. Tragerile sunt dinamice și interactive.
Cursurile teoretice au ca bază legea 295/2004, unde explicitează normele legale privind dreptul de deținere și folosire, de manipulare și depozitare a armelor, indiferent de categoria din care fac parte. Aceste cursuri mai conțin lecții de prim ajutor și informații medicale importante pentru deținătorii de arme.

Cui sunt destinate cursurile?

Cursurile sunt accesibile tuturor persoanele care au peste 18 ani împliniți, care au cazier fără înscrisuri, care sunrt apte din punct de vedere medical și care trec testul riguros de psihologie.
RPG organizează și cursuri opționale pentru cei caer doresc să achiziționeze arme scurte cu bilă de cauciuc.

Din categoria armelor cu glonț, fac parte pistolul și revolverul, arme de vânătoare, arme de tir sportiv, arme de colecție.

De ce să optați pentru cursurile RPG?

Garantăm pentru o pregătire excepțională, cursanții dobândind abilitățile necesare folosirii unei arme, dar și căpătând cunoștințețe esențiale unui deținător de armă.
La finalul cursurilor de arme și muniții, cursantul va fi folosit o cantitate de muniție necesare pentru a putea reuși la examenul final.