fara-imagine1

CE ESTE SISTEMUL GPS?

Sistemul asigură securitatea vehiculului, protecţia şi monitorizarea acestuia prin GPS/GPRS, o tehnologie
avansată de localizare şi comunicare . Sistemul se adresează nevoilor de securitate şi protecţie, atât a vehiculelor, cât şi a conducatorilor acestora. Cea mai importantă caracteristică a sistemului de monitorizare este ca în cazuri de nevoie şi la cerere, poate bloca utilizarea vehiculului. Sistemul Gps implementat de RPG Security vă poate oferi o suită de rapoarte cum ar fi: localizarea autovehicului în
orice moment, analizarea traseului efectuat, rapoarte foi de parcurs, raport combustibil, rapoarte mentenanţă auto.

CONTROLUL LA DISTANŢĂ – Prin efectuarea unui simplu apel telefonic la Dispeceratul RPG Security puteţi solicita urmarirea vehiculului dumneavoastră, oricând şi oriunde, datorită facilităţii sistemului de monitorizare permanentă a vehiculului, ceea ce vă conferă un maxim de confort şi siguranţă. De asemenea, în situaţii speciale, puteţi bloca utilizarea vehiculului dumneavoastră, indiferent de distanţa la care se află şi în deplină siguranţă!

BUTONUL DE PANICĂ – În caz de ameninţare sau de urgenţă medicală, utilizatorul vehiculului apăsând butonul de panică, va fi contactat de Dispeceratul RPG Security care vă oferă sprijinul necesar rezolvării situaţiei.

REDUCERI LA ASIGURAREA CASCO – Sistemele RPG Security previn furturile de vehicule, de aceea utilizatorii unor astfel de sisteme beneficiaza de o reducere a poliței de asigurare CASCO. MONITORIZAŢI-VĂ VEHICOLUL – Familia sau angajaţii dumneavoastră folosesc vehiculul? Nu mai fiţi îngrijoraţi! Cu un simplu apel telefonic la Dispeceratul RPG Security, după identificarea cu parola acordată la intrarea în sistem, puteţi localiza vehiculul Dumneavoastră sau puteţi obţine orice informaţie despre acesta. În acest mod, aveţi controlul asupra vehiculelor dumneavoastră.